Legszebbhelyek.hu
Beküldte: Admin, 2011.01.16. 14:03
Szeretnénk meghívni az új közösségi oldalunkra, melyenek célja, hogy bemutassuk nektek Magyarország, Európa és a világ legszebb természeti kincseit. Szánj pár percet az oldalunk megismerésére, ha tetszik, akkor várunk az online szerkesztőségben. Utazzunk el a világ legszebb helyeire, akár képzeletben, akár valóságban. Jó kirándulást!

Kedvcsinálásként fedezzük fel a Budapest határában található Róka-hegyi kőbányát, mely a fővárosunk egyik legszebb helye. Menjünk be a Pálvölgyi-cseppkőbarlangba, sétáljunk 1 órát a föld alatt, másszunk fel a tyúklétrán! Tudjátok hol található a Magyari-tengerszem? Hát nem Budapesten, azt már most eláruljuk. Ha hosszabb időt szeretnétek egy igazi bányában tölteni, akkor ajánljuk a Lengyelországi Wieliczkai sóbányát. 125 méterrel megyünk le a föld alá, közel 2 és fél órás sétát téve, majd másfél perc alatt egy emeletes lift hoz minket a felszínre. Olaszországban a Garda-tót ajánljuk, vagy a tengerpart szerelmeseinek a csodás Velencét, a környező szigeteken rengeteg kempinget találunk a homokos tengerparton. A hegyek szerelmeseinek irány a Magas-Tátra!

http://www.legszebbhelyek.huHozzászólás beküldése
Név*:
E-mail cim*:
Üzenet*:
Ellenőrző kód*:
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vissza         KezdőlapLegfrissebb hozzászólások:
Weboldal 45 ezer forintért!
Pilis Rádió (FM 91.1)
Admin
Pilis Rádió (FM 91.1)
Tomka

Legolvasottabb hírek:
Vers Vonat - Forgácsolt Kultúra (21288)
A Szentendrei HÉV egyik szerelvényében a reklámok helyett versek várják az utazókat szeptember hónapban. (A verseket azon a HÉV szerelvényen találjuk amelyen másfajta ablakok vannak.)

Bükkös-parti nagytakarítás (20085)
A Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület szervezésében őszi Bükkös-parti nagytakarítást rendeznek szeptember 25-én, szombaton.

Pilis Rádió (FM 91.1) (8122)
1995 augusztusában alakult a Pilis Rádió, amely rövid időn belül a Dunakanyar lakóinak kedvenc rádiócsatornája lett. Kezdetben az FM 91.1-en a Duna rádió után volt hallható este 6-tól reggel 6 óráig, majd hamarosan a nap 24 órájában szólt. A szentendrei rádióműsort elsőnek az Izbégi elágazástól, majd a Dunakorzóról sugározták. Pár évvel ezelőtt a frekvencia új tulajdonosa a nyíregyházi Sunshine lett, majd ezt követően a százhalombattai Rádió 6. A Pilis Rádió már csak az emlékeinkben van, meg egy reklámtáblán, valahol itt Szentendrén.

Legfrissebb bejegyzések:
teszt
Mária-napi megemlékezés
A városismereti kvízjáték nem állt meg!
Weblapkészítés Szentendrén!
Weboldal 45 ezer forintért!
Webes megjelenés 2012-ben!
Múlt idéző: Szentendrei Kocsigyár
Teszt Endre - Nyeremény felajánlása
Legszebb helyek a Dunakanyarban
Több mint 300 kérdés Szentendréről!

Linkajánló
FeriWEB.hu - Weblapkészítés, Keresőoptimalizálás
Izbég honlapja
Legszebb helyek
Legszebb helyek - Magyarországon
Pest Megyei Könyvtár
Szentendre város
Szentendre.Lap.hu linkgyűjtemény
Szentendrei cég linkgyűjtemény
Teszt Endre - Városismereti kvízjáték
Tropical Állateledel - Szentendre HÉV állomás

Szerkesztőség
Admin - Főszerkesztő
kleinferi(k.u.k.a.c)freemail.hu
teszt - Vendég
web(k.u.k.a.c)feriweb.hu