Teszt Endre - Nyeremény felajánlása
Beküldte: Admin, 2011.08.07. 20:15
Különleges kérdéssel fordulok Önökhöz. Bizonyára már sokan ismerik Szentendre Internetes kvízjátékát. A városunk lakóit egy különleges akcióval szeretném ösztönözni a Teszt Endre kitöltésére. Szeretnék a 25 pontot elért tesztelők között kisorsolni valami ajándékot, vagy ajándékutalványt.

Várom a szentendrei vállalkozók, üzletek jelentkezését, melyek támogatnák a Teszt Endrét, egy hibátlan tesztelők között kisorsolt nyeremény felajánlásával. Ilyen felajánlás lehet például pár gombócos fagylalt utalvány, apró tárgy nyeremény, ingyenes múzeumi belépő, kedvezményes pizza vásárlás, stb. Bármi felajánlást örömmel fogadok.

A felajánlásért cserében a játék időtartalma alatt, mely a nyeremény nagyságától függ, a Teszt Endre nyitólapján, a weboldal jobb felső sarkában, valamint a kvíz játékindításnál reklámot biztosítanék a felajánlónak, a megbeszélt feltételekkel, kérésekkel. Illetve a Teszt Endre Facebook-os reklámjába is belekerülne a nyeremény leírása.

A nyeremény játék elképzelt menete: 25 kérdés helyes megválaszolása esetén lehetőség lenne egy e-mail cím megadására, melyet a nyeremény kisorsolásáig adatbázisban tárolnék. Egy e-mail cím többször is megadható, amennyiben többször sikerül hibátlanul kitölteni a Teszt Endrét, így a nyerési esélyt növelve. A kisorsolt nyertest, levélben értesíteném, valamint a nyertes neve, életkora megjelenne az oldalon.

Ötleteket, esetleges kéréseket a szentendreifoter(k.u.k.a.c)gmail(p.o.n.t)com címen várom!Hozzászólás beküldése
Név*:
E-mail cim*:
Üzenet*:
Ellenőrző kód*:
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vissza         KezdőlapLegfrissebb hozzászólások:
Weboldal 45 ezer forintért!
Pilis Rádió (FM 91.1)
Admin
Pilis Rádió (FM 91.1)
Tomka

Legolvasottabb hírek:
Vers Vonat - Forgácsolt Kultúra (21288)
A Szentendrei HÉV egyik szerelvényében a reklámok helyett versek várják az utazókat szeptember hónapban. (A verseket azon a HÉV szerelvényen találjuk amelyen másfajta ablakok vannak.)

Bükkös-parti nagytakarítás (20085)
A Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület szervezésében őszi Bükkös-parti nagytakarítást rendeznek szeptember 25-én, szombaton.

Pilis Rádió (FM 91.1) (8121)
1995 augusztusában alakult a Pilis Rádió, amely rövid időn belül a Dunakanyar lakóinak kedvenc rádiócsatornája lett. Kezdetben az FM 91.1-en a Duna rádió után volt hallható este 6-tól reggel 6 óráig, majd hamarosan a nap 24 órájában szólt. A szentendrei rádióműsort elsőnek az Izbégi elágazástól, majd a Dunakorzóról sugározták. Pár évvel ezelőtt a frekvencia új tulajdonosa a nyíregyházi Sunshine lett, majd ezt követően a százhalombattai Rádió 6. A Pilis Rádió már csak az emlékeinkben van, meg egy reklámtáblán, valahol itt Szentendrén.

Legfrissebb bejegyzések:
teszt
Mária-napi megemlékezés
A városismereti kvízjáték nem állt meg!
Weblapkészítés Szentendrén!
Weboldal 45 ezer forintért!
Webes megjelenés 2012-ben!
Múlt idéző: Szentendrei Kocsigyár
Teszt Endre - Nyeremény felajánlása
Legszebb helyek a Dunakanyarban
Több mint 300 kérdés Szentendréről!

Linkajánló
FeriWEB.hu - Weblapkészítés, Keresőoptimalizálás
Izbég honlapja
Legszebb helyek
Legszebb helyek - Magyarországon
Pest Megyei Könyvtár
Szentendre város
Szentendre.Lap.hu linkgyűjtemény
Szentendrei cég linkgyűjtemény
Teszt Endre - Városismereti kvízjáték
Tropical Állateledel - Szentendre HÉV állomás

Szerkesztőség
Admin - Főszerkesztő
kleinferi(k.u.k.a.c)freemail.hu
teszt - Vendég
web(k.u.k.a.c)feriweb.hu