Webes megjelenés 2012-ben!
Beküldte: Admin, 2011.12.01. 19:31
Nehéz lépést tartani a technika fejlődésével, de nem lehetetlen. El kell térnünk a megszokott dolgoktól, ki kell próbálnunk az újításokat, fel kell fedeznünk a világunk lehetőségeit. Nyitott kapuval kell fogadnunk mások tanácsait, de meg kell győznünk mindenkit, hogy a mi céljaink a legjobbak. Egy jól megtervezett Webes megjelenés mindenre képes!

Miért is kell nekem weboldal?
Mert az emberek többsége évek óta Internetet használ információszerzésre. Már többet ér egy Internetes megjelenés bármely szórólapnál, újságcikknél, tévé és rádió reklámnál. Persze csak akkor, ha ismerik a weboldalát, melynek igényesen megtervezettnek, átláthatónak, könnyen kezelhetőnek kell lennie.

Hogyan tudok megfelelően megjelenni az Interneten?
Az Ön elképzelései mellett szabad utat kell adni a Web-programozó szakembernek, akinek minden bizonnyal sokkal nagyobb tapasztalata van a weboldalakkal kapcsolatos elvárásokban. Persze Önnek kell eldönteni, hogy miként szeretne megjelenni az Interneten, de bátran kérjen tanácsot a szakértelemtől. Hiszen Ön csak jól jöhet ki, egy-két praktikus ötletből.

Milyen weboldal szükséges nekem?
Vannak vállalkozások, magánszemélyek, kis üzletek, bemutatkozó művészek, akiknek megfelel egy egyszerű honlap. Nem azért, mert nem érdemlik meg a bonyolult portált, egyszerűen csak felesleges webshopot üzemeltetni egy autószerelő műhelynek. A weboldalak felépítését, minden esetben a rajta megjelenő tartalomhoz kell igazítani.

Leggyakoribb kérdés: Mennyibe kerül egy honlap?
A weboldalak elkészítési ára igen tág intervallumban mozog, hiszen felépítését tekintve hasonlóan kell elképzelni, mint egy faház, vagy luxusvilla megépülését. Egyszerű oldal is lehet kitűnő állapotú, mely minden igényt kielégít, de néha összetett rendszer tervezése szükséges. Lehet kicsi weboldalban is bonyolultan kivitelezhető funkció, ám nagy portál is felépülhet sok apró építőelemből. Természetesen minél összetettebb a rendszer, annál több munkát kell ráfordítani, melynek költségei vannak. Fontos megjegyezni, hogy kevés funkcióval olcsón kivitelezett weboldal is lehet megnyerő, ám mindenképp szükséges a pontos megtervezése.

Weboldalt szeretnék!
Semmi akadálya. Közel hét éve hobbi szinten kezdtem weboldalakkal foglalkozni, pont abban az időszakban, amikor Magyarországon gyarapodni kezdett az Internetet használók száma. Így a kezdetektől napjainkig minden Internetes szokást ismerek. Jó-rossz webes megoldásokat egyaránt találkoztam már. Idő közben hobbimból szakmám lett. Kevés olyan ember van, aki örömmel foglakozik azzal a szakmával, amellyel ténylegesen szeretne, és teljes erőbedobással azon van, hogy minél többet nyújtson, újításokat és egyedi megoldásokat bevezessen. A több éves Web-fejlesztési tapasztalatomra alapozva, olyan rendszert fogok készíteni, melyre Ön is büszke lehet!

Miért pont a FeriWebet válasszam?
Mert az igényesen megtervezett és felépített weboldal nemcsak határidőre elkészül, hanem a honlapjával sok új üzleti partnert is szerezhet majd a jövőben. Az oldalára a látogatók vissza fognak térni, mert azt az információt fogják rajta kapni Öntől melyre ténylegesen kíváncsiak. Egy egyszerűen és könnyen kezelhető portált fog kapni, mely tartalmát könnyedén szerkesztheti programozói tudás nélkül, alapvető számítógépes ismeretekkel. Így nem kell órákat várni apró módosításokra, nem lesznek felesleges kiadásai, ha megszeretné változtatni a bemutatkozó szövegét, vagy nyitvatartását. Olyan oldala lesz, melyre Ön is büszke lehet.

Naprakész honlap
Sok internetes oldal van, melyet nem frissítek kellő rendszerességgel. Pedig a világhálónak pont az lenne a lényege, hogy bármely időpontban a lehető legfrissebb tartalmat szolgáljuk a látogatóinknak. A honlapjának tartalma kedve szerint bármikor frissíthető lesz, még akkor is, ha csak egyszerű bemutatkozó oldalt rendel. Bármikor feltölthet új képeket az üzletéről, frissítheti az akcióit, rövid leírást írhat az új munkáiról, beszámolhat a napi eseményekről.

Interaktív oldalak
A nyomtatott médiától, tévétől, rádiótól eltérően az Internet segítségével egyből visszajelzést kaphat a szolgáltatásai minőségéről. Egyrészt tudhatja, hogy hányan kíváncsiak az oldalára, másrészt fény derülhet arra, hogy weboldala mely részére a legkíváncsibbak. Az oldalán fórumozhatnak a látogatók, hozzászólhatnak a vendégkönyvéhez, szavazhatnak a termékeire, fényképeire, felvehetik önnel a kapcsolatot, véleményt nyilváníthatnak, linkjeit megoszthatják ismert közösségi oldalakon.

Bővebb információ:
FeriWeb
http://www.feriweb.hu
Honlapkészítés, Webfejlesztés, Keresőoptimalizálás, Karbantartás, Szentendrén és környékén



Hozzászólás beküldése
Név*:
E-mail cim*:
Üzenet*:
Ellenőrző kód*:
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vissza         Kezdőlap



Legfrissebb hozzászólások:
Weboldal 45 ezer forintért!
Pilis Rádió (FM 91.1)
Admin
Pilis Rádió (FM 91.1)
Tomka

Legolvasottabb hírek:
Vers Vonat - Forgácsolt Kultúra (25251)
A Szentendrei HÉV egyik szerelvényében a reklámok helyett versek várják az utazókat szeptember hónapban. (A verseket azon a HÉV szerelvényen találjuk amelyen másfajta ablakok vannak.)

Bükkös-parti nagytakarítás (24798)
A Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület szervezésében őszi Bükkös-parti nagytakarítást rendeznek szeptember 25-én, szombaton.

Hol kapható Szentendre legfinomabb fagylaltja? (13876)
A Szentendrei Főtéren (mármint ezen a hírportálon) többször rendezek közvélemény kutatást. Próbálok mindig feltenni valami helyi kérdést. Regisztráció nélkül bárki leírhatja a véleményét.

Legfrissebb bejegyzések:
teszt
Mária-napi megemlékezés
A városismereti kvízjáték nem állt meg!
Weblapkészítés Szentendrén!
Weboldal 45 ezer forintért!
Webes megjelenés 2012-ben!
Múlt idéző: Szentendrei Kocsigyár
Teszt Endre - Nyeremény felajánlása
Legszebb helyek a Dunakanyarban
Több mint 300 kérdés Szentendréről!

Linkajánló
FeriWEB.hu - Weblapkészítés, Keresőoptimalizálás
Izbég honlapja
Legszebb helyek
Legszebb helyek - Magyarországon
Pest Megyei Könyvtár
Szentendre város
Szentendre.Lap.hu linkgyűjtemény
Szentendrei cég linkgyűjtemény
Teszt Endre - Városismereti kvízjáték
Tropical Állateledel - Szentendre HÉV állomás

Szerkesztőség
Admin - Főszerkesztő
kleinferi(k.u.k.a.c)freemail.hu
teszt - Vendég
web(k.u.k.a.c)feriweb.hu