Beküldte: Admin, 2012.09.01. 08:36
A Szentendre-Izbégi Baráti Kör Egyesület idén is megrendezi a már hagyományossá vált Mária napi ünnepséget, melyre ez úton hívunk meg minden kedves érdeklődőt. Az ünnepségnek külön fontosságot ad, hogy idén ünnepelhetjük a Mária szoborfülke felszentelésének 20 éves évfordulóját.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2012.06.01. 18:28
Mától 25 kérdés helyett 15 kérdésből áll a Teszt Endre. Azért csökkentettem a kérdések számát, mert a statisztikák alapján, nem mindenkinek volt kedve mind a 25 kérdést megválaszolni. Bízom benne, hogy kevesebb kérdéssel többen fogják élvezni a városismereti kvízjátékot.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2012.04.01. 22:42
Az Interneten mindig csak azt olvassuk el, és arra keresünk rá, ami valóban érdekel. Ha weboldalunkra érkezik egy látogató, mindössze 2-3 másodpercünk van, hogy maradásra bírjuk.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2012.02.01. 18:43
Kedvező ajánlat azoknak a Szentendrén és környékén működő vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, akik most szeretnének elsőként megjelenni az Interneten.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.12.01. 19:31
Nehéz lépést tartani a technika fejlődésével, de nem lehetetlen. El kell térnünk a megszokott dolgoktól, ki kell próbálnunk az újításokat, fel kell fedeznünk a világunk lehetőségeit. Nyitott kapuval kell fogadnunk mások tanácsait, de meg kell győznünk mindenkit, hogy a mi céljaink a legjobbak. Egy jól megtervezett Webes megjelenés mindenre képes!
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.09.08. 17:17
Szentendre egyik legnagyobb üzeme volt a szentendrei Kocsigyár. Bejárata a Szentlászlói úton a Szent András templommal szemben volt. Most pedig tegyünk egy rövid időutazást és nézzünk körül a Kocsigyárban.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.08.07. 20:15
Különleges kérdéssel fordulok Önökhöz. Bizonyára már sokan ismerik Szentendre Internetes kvízjátékát. A városunk lakóit egy különleges akcióval szeretném ösztönözni a Teszt Endre kitöltésére. Szeretnék a 25 pontot elért tesztelők között kisorsolni valami ajándékot, vagy ajándékutalványt.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.07.17. 10:17
A szép helyekért nem kell messzire utaznunk, mert a környező hegyekben is találunk igazi természeti kincseket. A következőkben két PowerPoint vetítéssel próbálok ízelítőt adni a Dunakanyar legszebb helyeiről. Olyan helyeket fogok bemutatni röviden, melyeket egy fél napos túrával, vagy még rövidebb idő alatt bátran megnézhetünk az egész családdal. Reményeim szerint mindenkinek fogok tudni újat mutatni.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.07.16. 21:11
Tudtom szerint nincs még egy település az országban, mely elmondhatja magáról, hogy több mint 300 kérdéssel rendelkező városismereti kvízjátékkal rendelkezik. Bízom benne, hogy a szentendreiek többsége már ismeri a Teszt Endrét, ha még nem találkozott a programmal, engedje meg: hogy bemutassam. Régi tesztelőimnek is tudok újdonságot mondani: részletekért olvasson tovább!
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.07.07. 13:36
A Szentendre és Vidéke hetilap minden hét pénteken jelenik meg. Kevesebben tudják, hogy ezt az újságot 1899-ben alapították, azt meg még kevesebben, hogy pár hét késéssel az Interneten is elolvashatjuk.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.07.06. 18:18
Izbég régen különálló település volt, mára Szentendre egyik városrésze. Egykori egyutcás falu volt a Bükkös-patak mentén. A régi Pilisszentlászló felé vezető út sokáig Lenin út volt, ma Szentlászlói út. Az 1970-es években a Vasvári lakótelep helyének beépítésével területe összeért Szentendrével, ma folytonos lakóövezet. Ekkor az egyutcás falu képe átalakult és felkúszott a környező dombokra is.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.05.04. 17:52
2010. november 27-étől a pismányi autóbuszvonalak járatai meghosszabbításra kerültek a Barackos és Ösvény utcák kereszteződésénél kialakított autóbusz-fordulóig, az új megállóhely elnevezése Szentendre, Ösvény utca lett. A Barackos és Tátika utcák kereszteződésénél található autóbusz-forduló a menetrend módosítás miatt megszűnt, helyette a 11-es út irányában új megállóhely került kialakításra. A megállóhely neve ezzel együtt a korábbi Pismány, aut. ford.-ról Szentendre Tátika utcára módosult.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.05.03. 13:40
A Szentendrei Főtéren (mármint ezen a hírportálon) többször rendezek közvélemény kutatást. Próbálok mindig feltenni valami helyi kérdést. Regisztráció nélkül bárki leírhatja a véleményét.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.01.21. 19:42
Aladics Antal "CSEND-ÉLET, képek a szigetről" című kiállítása 2011. február 08-tól március 08-ig látható a Vizes Nyolas kiállítótermében.
[Tovább]

Beküldte: Admin, 2011.01.16. 14:03
Szeretnénk meghívni az új közösségi oldalunkra, melyenek célja, hogy bemutassuk nektek Magyarország, Európa és a világ legszebb természeti kincseit. Szánj pár percet az oldalunk megismerésére, ha tetszik, akkor várunk az online szerkesztőségben. Utazzunk el a világ legszebb helyeire, akár képzeletben, akár valóságban. Jó kirándulást!
[Tovább]

   (1) [2] [3]   [Következő]Legfrissebb hozzászólások:
Weboldal 45 ezer forintért!
Pilis Rádió (FM 91.1)
Admin
Pilis Rádió (FM 91.1)
Tomka

Legolvasottabb hírek:
Vers Vonat - Forgácsolt Kultúra (21293)
A Szentendrei HÉV egyik szerelvényében a reklámok helyett versek várják az utazókat szeptember hónapban. (A verseket azon a HÉV szerelvényen találjuk amelyen másfajta ablakok vannak.)

Bükkös-parti nagytakarítás (20090)
A Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület szervezésében őszi Bükkös-parti nagytakarítást rendeznek szeptember 25-én, szombaton.

Pilis Rádió (FM 91.1) (8129)
1995 augusztusában alakult a Pilis Rádió, amely rövid időn belül a Dunakanyar lakóinak kedvenc rádiócsatornája lett. Kezdetben az FM 91.1-en a Duna rádió után volt hallható este 6-tól reggel 6 óráig, majd hamarosan a nap 24 órájában szólt. A szentendrei rádióműsort elsőnek az Izbégi elágazástól, majd a Dunakorzóról sugározták. Pár évvel ezelőtt a frekvencia új tulajdonosa a nyíregyházi Sunshine lett, majd ezt követően a százhalombattai Rádió 6. A Pilis Rádió már csak az emlékeinkben van, meg egy reklámtáblán, valahol itt Szentendrén.

Legfrissebb bejegyzések:
teszt
Mária-napi megemlékezés
A városismereti kvízjáték nem állt meg!
Weblapkészítés Szentendrén!
Weboldal 45 ezer forintért!
Webes megjelenés 2012-ben!
Múlt idéző: Szentendrei Kocsigyár
Teszt Endre - Nyeremény felajánlása
Legszebb helyek a Dunakanyarban
Több mint 300 kérdés Szentendréről!

Linkajánló
FeriWEB.hu - Weblapkészítés, Keresőoptimalizálás
Izbég honlapja
Legszebb helyek
Legszebb helyek - Magyarországon
Pest Megyei Könyvtár
Szentendre város
Szentendre.Lap.hu linkgyűjtemény
Szentendrei cég linkgyűjtemény
Teszt Endre - Városismereti kvízjáték
Tropical Állateledel - Szentendre HÉV állomás

Szerkesztőség
Admin - Főszerkesztő
kleinferi(k.u.k.a.c)freemail.hu
teszt - Vendég
web(k.u.k.a.c)feriweb.hu